HTML

BridzsitDzsonsz bekaphatja

A blog történeteiben olvasható szereplők tökéletesen a képzeletem szüleményei. Bármilyen, bármekkora, bármennyi hasonlóság létező emberekkel, csak és kizárólag a véletlen műve.

Friss topikok

Címkék

...még szerencse...

2014.10.24. 19:15 :: BridzsitDzsonszvagyok

Ti játszottátok már azt a játékot, hogy megnézitek az embereket a boltban a kasszánál, hogy miket vásárolnak és kitaláljátok, elképzelitek milyet életet élhetnek? Én már milliószor. Hát ma erősen elgondolkodtam, hogy rólam mit gondolhatnak: müzli, 0%-os joghurt és egy üveg bor. Alkoholista, önértékelési problémákkal küzdő szingli, hétvége előtt áll. Elgondolkodtam, ha tetéztem volna egy csomag óvszerrel, az milyen irányba vitte volna el mások gondolatait. 

1.: Nagyon vagány, fogyózik, és kellemes estéje lesz egy hiperszuper pasassal. És persze akkora balek, hogy ő veszi az óvszert és a bort.

2.: Rohadtul nincs senkije, de megvette a gumit, hogy úgy tűnjön mintha. Egyedül megissza a bort, és sírva beteszi a fiókba a kotont. Éjszaka pedig müzlit eszik könnyek között.

3.: Kétségbeesett szingli picsa, aki mindenképpen fel akar valakit ma szedni. Részegen. 

4.: Hosszú kapcsolata van, a pasija is fogyózik, és csak azért nem szed gyógyszert, mert ahhoz a havi egyhez az óvszer jobban megéri. A bor pedig sutyiban fog elfogyni, mert zugivó is boldogtalanságában. 

 

Még szerencse, hogy a gumi végül ott maradt. 

images (18).jpg

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://bridzsitdzsonszbekaphatja.blog.hu/api/trackback/id/tr966697255

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása